

Brain Freeze Naked Mix Aroma
55,00 ₺ – 157,00 ₺
10 Al 8 Öde!
Tavsiye edilen kullanım oranı: %20 (Kişiden Kişiye Değişiklilik gösterebilir)
Ürün Demlenme Süresi: Bu aromanın Demlenme Süresi 6-7 Gün Aralığındadır
Üretici Firma: Falcon Aroma
Brain Freeze Naked Mix Aroma için 18 değerlendirme
Filtreleri temizleSiparişleriniz Yurtiçi kargo ile gönderilmektedir.
Mümkün olduğunca gün içerisinde alınan siparişleri aynı gün içerisinde çıkartmaya özen göstermekteyiz. Fakat siparişlerinizin hazırlanma sürecinde sipariş sırasına göre gidildiğinden dolayı bazen 1 gün aksaklık yaşanması söz konusu olabilmektedir.
Ürünlerimizde, TFA/TPA, FLAVOUR ART, CAPELLA, İNAVERA, MOM&POP, VAMPIRE VAPE ve FLAVOR WEST Aromaları kullanılmaktadır. Tüm Mix Aromalarımız yukarıdaki ismi geçen firmaların aromaları kullanılarak yapılmaktadır.
Öncelikle her ikisi de karışım mix aromadır yani 2 yada daha fazla aromanın karışımı sonrası elde edilen ürünlerdir. Tat olarak aralarında herhangi bir farklılık yoktur. Bu iki ürünün arasındaki tek fark müşterilerimize sunum şekillerimizdir. Mix aroma 10-15-30 ml şişelerde dolu olarak satışa sunulmakta iken, Diykit Aroma ise 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi oranına göre şişelerin diplerine doldurularak gönderilir.
Diykit Aromalar da 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi ne ise şişelerin diplerine aromalar doldurularak gönderilir. Kullanıcılarımızın yapması gereken tek şey şişelerin kapağını açarak şişenin hacmine göre Nbase yada Saltbase ile doldurup ürünü karışacak şekilde çalkalamaktır. Sonrasında ürün demlenme sürecine girmiş olacaktır. Mix aromalar ise oran hesapları ve ayarlamalar tamamen müşterimizin bilgisine ve deneyimine göre ayarlayabileceği ürünlerdir.
%20 Aromalı Normal Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 6 ml aroma, 60 ml için 12 ml aroma, 100 ml için 20 ml aroma bulunmaktadır. %25 Yüksek Aromalı Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 7.5 ml aroma, 60 ml için 15 ml aroma, 100 ml için 25 ml aroma bulunmaktadır. Puff aromalı %30 Aroma Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 9 ml aroma, 60 ml için 18 ml aroma, 100 ml için 30 ml aroma bulunmaktadır.
VG – Gliserin demektir ve buhar yoğunluğunu sağlayan hammaddedir. PG – Glikol demektir ve ürün sıvılığını, boğaz vurumunu, ürün aroma taşıyıcılığını sağlayan hammaddedir.
Kullanacağınız tüm aromalar PG bazlıdır yani kullanacağınız aroma yüzde miktarını PG olarak düşünmeniz gerekmektedir. Mix aromalarımızda önerilen aroma kullanım oranları %20'dir. Örneğin, 70Vg/30Pg oranına sahip bir ürün elde etmek istiyorsanız 90/10 Vg/Pg oranını seçerek %20 aroma ekleyerek karışımı tamamlamalısınız.
İlgili ürünler
Apple Ice Mix Aroma
Aqua Berry Blast v2 Mix Aroma
Astro Spaje Jam Mix Aroma
Banana Cheesecake Mix Aroma
Barney Rubble Mix Aroma
Black Honey Tobacco Mix Aroma
Blue Razz Lemonade Mix Aroma
Bomb Mix Aroma
mevlüt tokmak –
15 ml hediye gelmişti falcon kimyanın hediyelerine teşekkür ederim ben biraz mentolden çok şurup tadı aldım 🙂 herkezin damak tadı farklıdır tabi
Mevlüt Tokmak –
Biraz çekinerek ilk defa aldım ama 1 haftalık demlenme ile süper bir şey çıktı ortaya, mentolü tam kararında.. teşekkürler…
Hakan Başaran –
Harika mentol nar ve çilek biraz daha artmalı ama yinede başarılı
Muhammed ekşi –
Aromalar kaliteli fakat bu aromanın içeriğini unutmuşum bakınca farkettim ki kivi varmış içinde tadı hiç gelmiyor. Nar ile çilek karışınca garip gelecek ama meyveli el kremi tadı geliyor bana
İbrahim Selvi –
Hediye olarak geldi güzel aroma gün boyu içilir. Meyve ve fresh sevenler için tabii ki
Recep Ozbakir –
Gün boyu içilebilir mentol sevenler için güzel bi karışım
Mehmet özgel –
Süper ötesi tavsiye ederim boğaz vurumu süper kaliteli bı aroma…
Muhammet Remzi Güngör –
10 12 adet orijinalini bitirmiş biri olarak, meyveler çok iyi, soğukluk yeterli. Aromanın her notası birbiri ile uyumlu. Canım çektiği zaman doldurup içeceğim türtden.
Mehmet Sevgi –
Meyve ile mentol uyumu harika olmuş. Meyvelerin tadını ve mentol ferahlığını hissediyorsunuz
Ali Kaplan –
Mentol tadının altından meyve tadını alabiliyorsun. Yaz aylarında mükemmel kayıyor 🙂