Chemnovatic Salt S – Wilmar/Chemnovatic
202,00 ₺ – 2.457,00 ₺Fiyat aralığı: 202,00 ₺ - 2.457,00 ₺
- %20 aroma ile normal cihazlarda Vg/Pg önerimiz 90Vg/10Pg yada 80Vg/20Pg dir.
- Kullan at için önerdiğimiz değer 80Vg/20Pg yada 70Vg/30Pg dir.
Yüksek Kalite Wilmar/Chemnovatic SaltBase S
İstediğiniz Hacim de satın alabileceğiniz, orijinal ve faturalı Wilmar Wilfarin ve Chemnovatic bileşenleriyle hazırlanmış salt base üründür.
Falcon Kimya web sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişlerde satın alacağınız hiçbir ürün hazırlanıp bekletilmemiştir.
Satın almış olduğunu ürünler, siparişiniz üzerine aynı gün içerisinde alanında
uzman ekiplerimiz tarafından hazırlanmakta ve tarafınıza gönderilmektedir.
Ürünümüz içerisinde Wilmar Wilfarin Markasının Gliserini ve Chemnovatic Glikol kullanılmaktadır.
Wilmar/Chemnovatic saltbase – B ürünümüzde, Piyasanın açık ara en iyisi Chemnovatic firmasının Salicylate tipi N** tuzu kullanılmaktadır.
| Ürün Adı: Wilmar Bitkisel Gliserin (VG) Türü : Pharma Grade (USP/EP) Bitkisel Gliserin Meşei : Singapur/Endonezya Saflık : %99.8 Cas No : 56-81-5 Formül : C3H8O3 |
Ürün Adı: Chemnovatic Propilen Glikol (PG) Türü : Pharma Grade (USP/EP) Propilen Glikol Meşei : Polonya Saflık : %99.8 Cas No : 57-55-6 Formül : CH₃CH(OH)CH₂OH |
Chemnovatic Salt S – Wilmar/Chemnovatic için 3 değerlendirme
Filtreleri temizleSiparişleriniz Yurtiçi kargo ile gönderilmektedir.
Mümkün olduğunca gün içerisinde alınan siparişleri aynı gün içerisinde çıkartmaya özen göstermekteyiz. Fakat siparişlerinizin hazırlanma sürecinde sipariş sırasına göre gidildiğinden dolayı bazen 1 gün aksaklık yaşanması söz konusu olabilmektedir.
Ürünlerimizde, TFA/TPA, FLAVOUR ART, CAPELLA, İNAVERA, MOM&POP, VAMPIRE VAPE ve FLAVOR WEST Aromaları kullanılmaktadır. Tüm Mix Aromalarımız yukarıdaki ismi geçen firmaların aromaları kullanılarak yapılmaktadır.
Öncelikle her ikisi de karışım mix aromadır yani 2 yada daha fazla aromanın karışımı sonrası elde edilen ürünlerdir. Tat olarak aralarında herhangi bir farklılık yoktur. Bu iki ürünün arasındaki tek fark müşterilerimize sunum şekillerimizdir. Mix aroma 10-15-30 ml şişelerde dolu olarak satışa sunulmakta iken, Diykit Aroma ise 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi oranına göre şişelerin diplerine doldurularak gönderilir.
Diykit Aromalar da 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi ne ise şişelerin diplerine aromalar doldurularak gönderilir. Kullanıcılarımızın yapması gereken tek şey şişelerin kapağını açarak şişenin hacmine göre Nbase yada Saltbase ile doldurup ürünü karışacak şekilde çalkalamaktır. Sonrasında ürün demlenme sürecine girmiş olacaktır. Mix aromalar ise oran hesapları ve ayarlamalar tamamen müşterimizin bilgisine ve deneyimine göre ayarlayabileceği ürünlerdir.
%20 Aromalı Normal Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 6 ml aroma, 60 ml için 12 ml aroma, 100 ml için 20 ml aroma bulunmaktadır. %25 Yüksek Aromalı Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 7.5 ml aroma, 60 ml için 15 ml aroma, 100 ml için 25 ml aroma bulunmaktadır. Puff aromalı %30 Aroma Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 9 ml aroma, 60 ml için 18 ml aroma, 100 ml için 30 ml aroma bulunmaktadır.
VG – Gliserin demektir ve buhar yoğunluğunu sağlayan hammaddedir. PG – Glikol demektir ve ürün sıvılığını, boğaz vurumunu, ürün aroma taşıyıcılığını sağlayan hammaddedir.
Kullanacağınız tüm aromalar PG bazlıdır yani kullanacağınız aroma yüzde miktarını PG olarak düşünmeniz gerekmektedir. Mix aromalarımızda önerilen aroma kullanım oranları %20'dir. Örneğin, 70Vg/30Pg oranına sahip bir ürün elde etmek istiyorsanız 90/10 Vg/Pg oranını seçerek %20 aroma ekleyerek karışımı tamamlamalısınız.



Serkan Fatih Kaynak –
Falcon Kimya ile ilk alışverişimdi, 250 ml. Salt-S NBase ve iki adet diykit aroma sipariş etmiştim, bir adet de hediye göndermişler, paketleme yeterliydi ve kargo sorunsuz geldi..
Demleme ve içim sonrası ayrıyeten yorum yapacağım..
Ali Özmen –
GAYET İYİ BİR KARIŞIM GLİSERİN KALİTELİ OLUP İÇİMİ ÇOK İYİ. SEK HALİYLEDE TAVSİYE EDİLİYOR AMA Nic. Lİ TÜKETİM YAPTIĞIM İÇİN TEREDÜTDEYİM
Ferhat Tüfekçi –
Devamlı sipariş veriyorum ben memnunum diğer firmaların hepsini denedim.