IVG Salt – Strawberry Watermelon Bubblegum
183,00 ₺ – 1.581,00 ₺Fiyat aralığı: 183,00 ₺ - 1.581,00 ₺
10 Al 9 Öde!
Ürün İçeriği: 30-60 ML Diykit Aroma – 10-15-30-100 ML Aroma
Ürün Demlenme Süresi: 10 Gün
- Ürün İçeriği: Çilek – Karpuz – Sakız – BUZ – Mentol
Kullanılacak Nbase yada Salt Base VG/PG oranı için önerimiz %90VG – %10PG’dir. Soğuk bir şehirde yaşıyorsanız bu oranı %80VG – %20 PG olarak da tercih edebilirsiniz.
Menşei: İngiltere
IVG Salt – Strawberry Watermelon Bubblegum
Strawberry Watermelon Bubblegum, özellikle kullan at puff ürünler için kullanılan tatlandırıcı bir aromadır.
Strawberry Watermelon Bubblegum, tatlı çilek ve karpuz lezzetlerini çiğnemek gibi
mükemmel deneyim sunan bir karışımdır. Bu aroma, genellikle çilek ve karpuzun ferahlatıcı tatları ile
klasik sakız aromasını ve mentol, buz etkisini birleştirir. Strawberry Watermelon Bubblegum Aroma,
genellikle e-sigara ürünlerde kullanıcıların hazırlamak istedikleri kendi likit lerinde
aroma verici bir sıvıdır ve IVG aroma kullanıcıları arasında oldukça popülerdir.
Çilek Aroması: Tatlı ve olgun çileklerin lezzeti, aromaya yoğun bir meyve tadı katar.
Çileğin doğal tatlılığı, içimi keyifli hale getirir.
Karpuz Aroması: Ferahlatıcı karpuz tadı, aromaya hafif ve tatlı bir boyut ekleyerek
dengeli bir tat profili oluşturur.
Sakız Aroması: Klasik sakız tatları, aromaya nostaljik bir özellik katmaktadır.
Bu, dengeleyici bir tat sağlar ve içim sırasında eğlenceli bir his yaşamanıza olanak tanır.
Buzlu Etki: Mentol veya buz etkisi, özellikle yaz aylarında ferahlatıcı bir deneyim sunmaktadır.
Bu da aromayı daha canlı ve canlandırıcı hale getirir.
Premium Kalite: IVG Salt, yüksek kaliteli aromaları ile tanınan bir markadır,
dolayısıyla White Peach Raspberry de titizlikle üretilmiştir.
IVG Salt – Strawberry Watermelon Bubblegum için 2 değerlendirme
Filtreleri temizleSiparişleriniz Yurtiçi kargo ile gönderilmektedir.
Mümkün olduğunca gün içerisinde alınan siparişleri aynı gün içerisinde çıkartmaya özen göstermekteyiz. Fakat siparişlerinizin hazırlanma sürecinde sipariş sırasına göre gidildiğinden dolayı bazen 1 gün aksaklık yaşanması söz konusu olabilmektedir.
Ürünlerimizde, TFA/TPA, FLAVOUR ART, CAPELLA, İNAVERA, MOM&POP, VAMPIRE VAPE ve FLAVOR WEST Aromaları kullanılmaktadır. Tüm Mix Aromalarımız yukarıdaki ismi geçen firmaların aromaları kullanılarak yapılmaktadır.
Öncelikle her ikisi de karışım mix aromadır yani 2 yada daha fazla aromanın karışımı sonrası elde edilen ürünlerdir. Tat olarak aralarında herhangi bir farklılık yoktur. Bu iki ürünün arasındaki tek fark müşterilerimize sunum şekillerimizdir. Mix aroma 10-15-30 ml şişelerde dolu olarak satışa sunulmakta iken, Diykit Aroma ise 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi oranına göre şişelerin diplerine doldurularak gönderilir.
Diykit Aromalar da 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi ne ise şişelerin diplerine aromalar doldurularak gönderilir. Kullanıcılarımızın yapması gereken tek şey şişelerin kapağını açarak şişenin hacmine göre Nbase yada Saltbase ile doldurup ürünü karışacak şekilde çalkalamaktır. Sonrasında ürün demlenme sürecine girmiş olacaktır. Mix aromalar ise oran hesapları ve ayarlamalar tamamen müşterimizin bilgisine ve deneyimine göre ayarlayabileceği ürünlerdir.
%20 Aromalı Normal Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 6 ml aroma, 60 ml için 12 ml aroma, 100 ml için 20 ml aroma bulunmaktadır. %25 Yüksek Aromalı Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 7.5 ml aroma, 60 ml için 15 ml aroma, 100 ml için 25 ml aroma bulunmaktadır. Puff aromalı %30 Aroma Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 9 ml aroma, 60 ml için 18 ml aroma, 100 ml için 30 ml aroma bulunmaktadır.
VG – Gliserin demektir ve buhar yoğunluğunu sağlayan hammaddedir. PG – Glikol demektir ve ürün sıvılığını, boğaz vurumunu, ürün aroma taşıyıcılığını sağlayan hammaddedir.
Kullanacağınız tüm aromalar PG bazlıdır yani kullanacağınız aroma yüzde miktarını PG olarak düşünmeniz gerekmektedir. Mix aromalarımızda önerilen aroma kullanım oranları %20'dir. Örneğin, 70Vg/30Pg oranına sahip bir ürün elde etmek istiyorsanız 90/10 Vg/Pg oranını seçerek %20 aroma ekleyerek karışımı tamamlamalısınız.



Ömer kurtuluş –
Vozolda kullandım 1 hafta demleme sonunda harika bir tad ortaya çıktı tavsiye ederim
Süleyman güven (doğrulanmış kullanıcı) –
İvg ürünlerini seviyorum aroma tadını güzel veriyor. Gelelim bu aromaya. Tatlı sevenlere öneririm ayrıca karpuz ve sakız tadı harika geliyor. Teşekkürler falcon kimya