Moab % 25 Yüksek Aroma Diykit
109,00 ₺ – 221,00 ₺Fiyat aralığı: 109,00 ₺ - 221,00 ₺
10 Al 9 Öde!
Tavsiye edilen kullanım oranı: %20 (Kişiden Kişiye Değişiklilik gösterebilir)
Ürün Demlenme Süresi: Bu aromanın Demlenme Süresi 8-10 Gün Aralığındadır
Üretici Firma: Falcon Aroma
Moab Mix Aroma
Moab Mix Aroma, taze elmalar, olgun çilekler ve egzotik karışık meyvelerin muhteşem bir birleşimidir.
Bu aromatik karışım, nefes aldığınız anda sizi ferahlatırken, tat alıcılarınızı coşturacak lezzetli bir deneyim sunar.
İçerik;
FUJİ APPLE (FA) = ELMA
STRAWBERRY (TFA) = ÇİLEK
FOREST FRUİT MİX (FA) = KARIŞIK MEYVELER
Sweetener (TFA) = TATLANDIRICI 
Moab % 25 Yüksek Aroma Diykit için 3 değerlendirme
Filtreleri temizleSiparişleriniz Yurtiçi kargo ile gönderilmektedir.
Mümkün olduğunca gün içerisinde alınan siparişleri aynı gün içerisinde çıkartmaya özen göstermekteyiz. Fakat siparişlerinizin hazırlanma sürecinde sipariş sırasına göre gidildiğinden dolayı bazen 1 gün aksaklık yaşanması söz konusu olabilmektedir.
Ürünlerimizde, TFA/TPA, FLAVOUR ART, CAPELLA, İNAVERA, MOM&POP, VAMPIRE VAPE ve FLAVOR WEST Aromaları kullanılmaktadır. Tüm Mix Aromalarımız yukarıdaki ismi geçen firmaların aromaları kullanılarak yapılmaktadır.
Öncelikle her ikisi de karışım mix aromadır yani 2 yada daha fazla aromanın karışımı sonrası elde edilen ürünlerdir. Tat olarak aralarında herhangi bir farklılık yoktur. Bu iki ürünün arasındaki tek fark müşterilerimize sunum şekillerimizdir. Mix aroma 10-15-30 ml şişelerde dolu olarak satışa sunulmakta iken, Diykit Aroma ise 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi oranına göre şişelerin diplerine doldurularak gönderilir.
Diykit Aromalar da 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi ne ise şişelerin diplerine aromalar doldurularak gönderilir. Kullanıcılarımızın yapması gereken tek şey şişelerin kapağını açarak şişenin hacmine göre Nbase yada Saltbase ile doldurup ürünü karışacak şekilde çalkalamaktır. Sonrasında ürün demlenme sürecine girmiş olacaktır. Mix aromalar ise oran hesapları ve ayarlamalar tamamen müşterimizin bilgisine ve deneyimine göre ayarlayabileceği ürünlerdir.
%20 Aromalı Normal Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 6 ml aroma, 60 ml için 12 ml aroma, 100 ml için 20 ml aroma bulunmaktadır. %25 Yüksek Aromalı Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 7.5 ml aroma, 60 ml için 15 ml aroma, 100 ml için 25 ml aroma bulunmaktadır. Puff aromalı %30 Aroma Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 9 ml aroma, 60 ml için 18 ml aroma, 100 ml için 30 ml aroma bulunmaktadır.
VG – Gliserin demektir ve buhar yoğunluğunu sağlayan hammaddedir. PG – Glikol demektir ve ürün sıvılığını, boğaz vurumunu, ürün aroma taşıyıcılığını sağlayan hammaddedir.
Kullanacağınız tüm aromalar PG bazlıdır yani kullanacağınız aroma yüzde miktarını PG olarak düşünmeniz gerekmektedir. Mix aromalarımızda önerilen aroma kullanım oranları %20'dir. Örneğin, 70Vg/30Pg oranına sahip bir ürün elde etmek istiyorsanız 90/10 Vg/Pg oranını seçerek %20 aroma ekleyerek karışımı tamamlamalısınız.


Emre Kılıç –
Değeri bilinmez yorumu yoktur ama bu aroma benim için tektir.
MrtScm –
bugün demlenmesinin 10ncu günü. (70/30 12mg) gerçekten hiç baymayan güzel bir lezzet. tatlar tam oturmamış gibi geldi ama şu haliyle bile adv olmaya aday.10 gün daha demlenecek. eğer almayı düşünen varsa mutlaka bir şans versin asla pişman etmez.
Doğrulanmış sahip TaylanTatli (doğrulanmış kullanıcı) –
Gerçekten güzelmiş, baymıyor. Düzenli içilebilir. Aroması hafif geldi biraz sadece.