Sugar Baby % 25 Yüksek Aroma Diykit
Sugar Baby % 25 Yüksek Aroma Diykit Fiyat aralığı: 117,00 ₺ - 237,00 ₺
Ürünlere geri dön
T.N.T. Time Bomb % 25 Yüksek Aroma Diykit
T.N.T. Time Bomb % 25 Yüksek Aroma Diykit Fiyat aralığı: 104,00 ₺ - 219,00 ₺

Sütlaç % 25 Yüksek Aroma Diykit

(7 müşteri değerlendirmesi)

Fiyat aralığı: 117,00 ₺ - 237,00 ₺

10 Al 9 Öde!

Tavsiye edilen kullanım oranı: %20 (Kişiden Kişiye Değişiklilik  gösterebilir)

Ürün Demlenme Süresi: Bu aromanın Demlenme Süresi 5-7 Gün Aralığındadır

Üretici Firma: Falcon Aroma

1.200,00  'ı sepete ekleyin ve ücretsiz kargo fırsatından yararlanın!
6 Kişi Bu Ürünü Görüntülüyor
Stok kodu: Yok Kategoriler:
Açıklama

KISA URUN GAMI YUKSEK AROMA 1

Sütlaç Mix Aroma

Sütlaç mix aroması, tatlı ve hafif bir lezzet sunan bir aromadır.
Muhallebi, Cheesecake, krema ve hafif muz notalarıyla zenginleştirilmiştir.
Bu lezzetli aroma, tatlı sevenler için mükemmel bir seçenektir.

İçerik;

French Vanilla     (CAP) = FRANSIZ VANİLYASI   
Vanilla Cupcake     (TFA) = VANİLYALI KEK   
Newyork Chesecake     (FA) = PEYNİRLİ NEWYORK ÇİZKEK 
Vanilla Custard     (TFA) = VANİLYALI MUHALLEBİ 
Vanilla Swirl    (TFA) = VANİLYALI DONDURMA 
Banana Cream    (TFA) = MUZ KREMASI 
Banana    (TFA) = MUZ 
Sweetener    (TFA) = TATLANDIRICIMIX 1

Değerlendirmeler (7)
4.9
7 yorumlar
6
1
0
0
0

Sütlaç % 25 Yüksek Aroma Diykit için 7 değerlendirme

Filtreleri temizle
  1. Metehan Dal

    Muzlu ürünleri asla sevmiyorum ben normalde ama bunu çok tuttum .30 ml i resmen bı dikişte içtim.elinize sağlık harika olmuş

  2. Muse21

    Denemek için aldım. Öyle çok yüksek bir beklentim de yoktu ama gerçekten güzel aroma. Tavsiye ederim

  3. EMRE YILMAZ

    Bu siteden alıpta en çok beğendiğim aroma olabilir. Gerçekten tam demlenince şahane bir şey ortaya çıkıyor tam demlenmesini beklemenizi tavsiye ederim.

  4. Faruk Goş

    Aroma olarak aldım %25 yüksek aroma şeklinde demledim ertesi günü süperdi sonra şeker tadı bir tık öne geçti sanki bir daha ki sefere normal ölçüde demlemeyi düşünüyorum ama yinede çok güzel beğendim yani hediye için Falcon kimyaya ayrıca teşekkür ederim sanırım bundan sonra alış veriş yerim burası dokuz çeşit mix aldım deneyimlerimi ürünlerin altına paylaşırım

  5. ilker parlak

    Aromasi fazla geldi bana

  6. Buğra KILIÇ

    Demledikten yaklaşık 2-3 ay sonra açtım buz dolabında bekletmiştim. Tadı tam oturmuş 100 ml hemen bitti tavsiye ederim.

  7. Mustafa Öz

    Güzel tat. Tek kırgınlığım en dandik siteler bile testler aroma gönderimi yaparlarken sizden bir şey gelmemesi. Bu konularda hassas biri olduğum için kalitenizi beğensemde son alışverişim oldu malesef

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Sıkça Sorulan Sorular

Siparişleriniz Yurtiçi kargo ile gönderilmektedir.

Mümkün olduğunca gün içerisinde alınan siparişleri aynı gün içerisinde çıkartmaya özen göstermekteyiz. Fakat siparişlerinizin hazırlanma sürecinde sipariş sırasına göre gidildiğinden dolayı bazen 1 gün aksaklık yaşanması söz konusu olabilmektedir.

Ürünlerimizde, TFA/TPA, FLAVOUR ART, CAPELLA, İNAVERA, MOM&POP, VAMPIRE VAPE ve FLAVOR WEST Aromaları kullanılmaktadır. Tüm Mix Aromalarımız yukarıdaki ismi geçen firmaların aromaları kullanılarak yapılmaktadır.

Öncelikle her ikisi de karışım mix aromadır yani 2 yada daha fazla aromanın karışımı sonrası elde edilen ürünlerdir. Tat olarak aralarında herhangi bir farklılık yoktur. Bu iki ürünün arasındaki tek fark müşterilerimize sunum şekillerimizdir. Mix aroma 10-15-30 ml şişelerde dolu olarak satışa sunulmakta iken, Diykit Aroma ise 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi oranına göre şişelerin diplerine doldurularak gönderilir.

Diykit Aromalar da 30-60-100 ml şişeler içerisinde satılan aromanın yüzdesi ne ise şişelerin diplerine aromalar doldurularak gönderilir. Kullanıcılarımızın yapması gereken tek şey şişelerin kapağını açarak şişenin hacmine göre Nbase yada Saltbase ile doldurup ürünü karışacak şekilde çalkalamaktır. Sonrasında ürün demlenme sürecine girmiş olacaktır. Mix aromalar ise oran hesapları ve ayarlamalar tamamen müşterimizin bilgisine ve deneyimine göre ayarlayabileceği ürünlerdir.

%20 Aromalı Normal Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 6 ml aroma, 60 ml için 12 ml aroma, 100 ml için 20 ml aroma bulunmaktadır. %25 Yüksek Aromalı Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 7.5 ml aroma, 60 ml için 15 ml aroma, 100 ml için 25 ml aroma bulunmaktadır. Puff aromalı %30 Aroma Diykit Ürünlerimizde, 30 ml için 9 ml aroma, 60 ml için 18 ml aroma, 100 ml için 30 ml aroma bulunmaktadır.

VG – Gliserin demektir ve buhar yoğunluğunu sağlayan hammaddedir. PG – Glikol demektir ve ürün sıvılığını, boğaz vurumunu, ürün aroma taşıyıcılığını sağlayan hammaddedir.

Kullanacağınız tüm aromalar PG bazlıdır yani kullanacağınız aroma yüzde miktarını PG olarak düşünmeniz gerekmektedir. Mix aromalarımızda önerilen aroma kullanım oranları %20'dir. Örneğin, 70Vg/30Pg oranına sahip bir ürün elde etmek istiyorsanız 90/10 Vg/Pg oranını seçerek %20 aroma ekleyerek karışımı tamamlamalısınız.